ΑΓΩΝΕΣ

GP Αυστρίας: Νίκη για τον Hamilton σε ένα τελευταίο δραματικό γύρο

Archivnummer: D306405

Ο Hamilton ήταν τελικά ο νικητής στο GP της Αυστρίας μιας και προσπέρασε τον Rosberg στον τελευταίο γύρο…

GPAustria-Hamilton (2)Αφήνοντάς τον μάλιστα όχι δεύτερο αλλά τέταρτο μετά τη σύγκρουση που είχαν, ενώ έγιναν κάποιες αναφορές πως ο Nico Rosberg ίσως να είχε κάποιο θέμα με τα φρένα. Στο βάθρο του νικητή ο Hamilton δέχτηκε γιουχαΐσματα από θεατές που προφανώς δεν τους άρεσε η κίνηση στο Rosberg. Όταν ρωτήθηκε σχετικά ο Βρετανός είπε: «Δεν ξέρω γιατί αποδοκιμάζουν, δικό τους θέμα».

GPAustria-Hamilton (3)Επίσης ο Hamilton, που πλέον απέχει μόλις 11 βαθμούς από τον πρωτοπόρο, είπε πως «…ο Rosberg έκανε λάθος στη στροφή 1 και πήρα την ευκαιρία. Του άφησα πολύ χώρο αλλά μπλόκαρε τους τροχούς του και έπεσε πάνω μου. Μπορεί να είχε πρόβλημα με τα φρένα αλλά εγώ είμαι εδώ για να κερδίζω, αυτό είναι όλο”. Ο Rosberg δεν σταμάτησε παρότι η Mercedes ήταν χτυπημένη και αυτό εξετάζεται από τους αγωνοδίκες.

Στο πόντιουμ δίπλα από τον Lewis Hamilton βρέθηκαν οι Max Verstappen και Kimi Raikkonen, παρακάτω μπορείτε να δείτε ην κατάταξη στην Αυστρία, εδώ η βαθμολογία το πρωτάθλημα, επόμενος αγώνας στι; 10 Ιουλίου στο Σίλβερστόουν.

GPAustria-Race-Times640

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!