NEA

Ποιο είναι το πιο πρόσφατο… τουτού του Cristiano Ronaldo;

cristiano-ronaldo

Μαζί με τα πανηγύρια για την κατάκτηση του Euro, o Πορτογάλος άσος είπε να το γιορτάσει ακόμη περισσότερο προσθέτοντας στην συλλογή του μία Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse.

Ο Cristiano Ronaldo είναι γνωστός για το πάθος του για τα γρήγορα αυτοκίνητα και στα πολλά που έχει απέκτησε πρόσφατα μία Bugatti (που ίσως να μην είναι η πρώτη). Την ανακοίνωσε έκανε ο ίδιος μέσω Instagram για την Bugatti Veyron των περίπου 1,9 εκ. δολαρίων. Και αν απορείτε γιατί δεν αγόρασε μία ολοκαίνουργια Chiron, προφανώς αυτή θα είναι η επόμενη Bugatti του, όταν ξεκινήσουν από το φθινόπωρο οι πρώτες παραδόσεις.

cristiano-ronaldo bugatti

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!