NEA

Έρχεται το 2018 η θρυλική McLaren F1!

MCLAREN-F1 (12)

Το πράσινο φως δόθηκε και η βρετανική φίρμα έχει ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στην διάδοχο της σούπερ σπορ McLaren F1, όπως αναφέρει το περιοδικό Autocar…

McLaren-F1-1993-1280-0eTo επόμενο μεγάλο γεγονός στα hypercars αναμένεται να είναι η νέα McLaren F1 και ελπίζουμε να είναι κάποιο πραγματικά νέο μοντέλο και όχι μια εξέλιξη ενός τωρινού. Τουλάχιστον αυτό επιβάλλεται για ένα αυτοκίνητο που σχεδίασε ο Gordon Murray και που έχτισε το δικό του μύθο όταν είμασταν πιτσιρικάδες με τις τοιχοκολλημένες αφίσες στα δωμάτια μας.

McLaren-F1-1993-1280-17Έτσι, η νέα McLaren F1 που θα παρουσιαστεί το 2018, θα έχει και πάλι 3-θέσια διάταξη -με τον οδηγό στο μέσο όπως και η διάσημη πρόγονος-, ενώ δεν θα λείπει και η χαρακτηριστική εισαγωγή αέρα στην οροφή. Για να γίνουν όλα αυτά θα τροποποιηθεί το κάρμπον πλαίσιο Monocell ή Monocage, ενώ ο κινητήρας θα είναι ο γνωστός V8 των 3.800 κ.εκ. με τα διπλά turbo, που κινεί όλα τα μοντέλα της McLaren.

McLaren-F1-1993-1280-18Για την περίσταση θα αποδίδει πάνω από 700 ίππους -χωρίς τη βοήθεια ηλεκτροκινητήρα-, ενώ θα υπάρχει ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση με ενεργητικά αμορτισέρ και ένα high-tech εσωτερικό με όλα τα σύγχρονα κομφόρ που θα παραπέμπει σε… μαχητικό τζετ! Για την τιμή, αφήστε το καλύτερα, αφού η παραγωγή της νέας McLaren F1 θα περιοριστεί σε μόλις 64 αυτοκίνητα. Όσα ήταν ακριβώς και η παραγωγή της ορίτζιναλ McLaren F1

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Καλά θα έκανε η McLaren να πάψει να δαπανά πόρους σε αυτοκίνητα δρόμου (άλλωστε έβγαλε αρκετά μοντέλα) και να τους επενδύσει στην F1 που παραπαίει εδώ και μια δεκαετία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!