NEA

Πάει η μία και μοναδική Pagani Huayra Pearl

Pagani-Huayra-Pearl-Crash-5

Η ειδική έκδοση Pearl ξεχωρίζει από την εισαγωγή αέρα στην οροφή και τη σταθερή πίσω αεροτομή, ενώ όπως φαίνεται από τις πινακίδες ο ιδιοκτήτης της πρέπει να είναι Άραβας…

Pagani-Huayra-Pearl-Crash-1Η μια και μοναδική Pagani Huayra Pearl, αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ, διαλύθηκε σε δημόσιο δρόμο και μάλιστα μέσα στο Παρίσι, όπου χτύπησε με το πίσω μέρος της! Το πώς έγινε το τρακάρισμα είναι άγνωστο, αλλά από όσο μπορούμε να δούμε και να συμπεράνουμε η πρόσκρουση ήταν βίαιη, μιας και ο αριστερός τροχός κόπηκε από τον άξονα, ενώ και από τα υπόλοιπα του πίσω μέρους δεν έμειναν και πολλά στη θέση τους. Αν το πλαίσιο σώζεται ή είναι για πέταμα θα διαπιστωθεί μετά από έλεγχο που θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Pagani, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε πως κατάντησε και το -1 από τα 7 που υπάρχουν- Koenigsegg One:1.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!