NEA

Skoda Kodiaq: 7-θέσιο και υβριδικό!

SKODA-KODIAQ-TEASER (3)

Αυτά είναι τα πιο πρόσφατα στοιχεία για το νέο SUV της Skoda που θα κάνει επίσημο ντεμπούτο 1/9, ένα μήνα αργότερα το Kodiaq θα πάει Παρίσι, ενώ οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν αρχές 2017…

SKODA-KODIAQ-TEASER (1)Από τα πρώτα επίσημα στοιχεία διαφαίνεται πως οι σχεδιαστές της Skoda ακολούθησαν τις βασικές γραμμές του πρωτότυπου με το αμάξωμα να χαρακτηρίζεται από τις έντονες ακμές. Χωροταξικά το Kodiaq θα έχει μήκος 4,7 μέτρα (πλάτος 1,91 και ύψος 1,68 μέτρα, μεταξόνιο 2,79), θέσεις για έως 7 άτομα και χώρο αποσκευών από 230 λίστα, ως 7-θέσιο (στην 5-θέσια διαμόρφωση θα ξεκινά από 720 λίτρα και με πεσμένα τα καθίσματα θα φτάνει τα 2.065 λίτρα).

SKODA-KODIAQ-TEASER (5)Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Skoda Kodiaq θα βασίζεται στην ίδια MQB πλατφόρμα με το VW Tiguan, ενώ η γκάμα των κινητήρων θα έχει ότι και η γκάμα του Superb. Η βασική έκδοση θα είναι στα 1.400 κ.εκ. με 120 ίππους, με την ντίζελ να εκκινεί από τα 1.600 κ.εκ με επίσης ίδια ισχύ, ενώ θα υπάρξει και RS δίλιτρη έκδοση με 280 άλογα.

SKODA-KODIAQ-TEASER (2)Στο μέλλον θα υπάρξει και υβριδικό τετρακίνητο Kodiaq με συνδυαστική ισχύς στους 225 ίππους, όπου ένας 1.4 TSI των 156 ίππων θα κινεί τους μπροστινούς τροχούς και ένας ηλεκτροκινητήρας των 85 kW τους πίσω (θα υπάρχει και ένας επιπλέον των 40 kW και ως γεννήτρια ενσωματωμένος στο κιβώτιο των 6 σχέσεων) με καθαρή ηλεκτροκίνητη αυτονομία στα 50 χιλιόμετρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!