ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Magellano Edition 1, σα να βρίσκεσαι στο σπίτι σου!

Ebner-Magellano-Edition

Το σούπερ αυτοκινούμενο στην Γερμανία κοστίζει σχεδόν 700.000 ευρώ, ενώ για την οδήγησή του απαιτείται δίπλωμα φορτηγού, μιας και βασίζεται στο Mercedes Actros 1842 Gigaspace!

Αυτό που προσφέρει το Magellano Edition 1 είναι μετακινήσεις με όλες τις ανέσεις που μπορείς να βρεις… στο σπίτι σου! Έτσι, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει τα πάντα που υπάρχουν και σε ένα πολυτελές μικρό διαμέρισμα, από το king size κρεβάτι με τη βυθιζόμενη επίπεδη τηλεόραση μέχρι το καθιστικό με θέσεις για 8 (σ.σ. το τραπέζι ρυθμίζεται σε ύψος για να προκύψει ένα ακόμα διπλό κρεβάτι), την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τους χώρους υγιεινής κ.α.

Όλοι οι χώροι είναι κλιματιζόμενοι, για το χειμώνα υπάρχει ενδοδαπέδια θέρμανση, ο φωτισμός είναι LED, το ηχοσύστημα Bose, η σύνδεση με το internet είναι διαρκής, υπάρχει σύστημα ασφαλείας με κάμερες, καθώς και γεννήτρια ρεύματος.

Το συνολικό μήκος του «Μαγγελάνο» φτάνει τα 10,60 μέτρα, το ύψος σχεδόν τα 4,0, ενώ το πλάτος των 2,50 μέτρων μεγαλώνει κι άλλο όταν ανοίξουν και οι επεκτάσεις. Ωστόσο, παρά τις θηριώδεις διαστάσεις του, το Magellano είναι τετραθέσιο, αλλά εξαιρετικά άνετο, αφού το ελάχιστο εσωτερικό του ύψος είναι τουλάχιστον 1,95 μέτρα.

Ανάλογα με το φορτίο, το συνολικό βάρος κυμαίνεται από 16 έως 18 τόνους, ενώ ο κινητήρας είναι ένας 6-κύλινδρος turbo-diesel χωρητικότητας 12.700 κ.εκ. που αποδίδει 421 ίππους και 2.100 Nm. Όλα αυτά με τιμή που φτάνει όσο δύο Huracan ή μια μικρή βίλα στο Λαγονήσι. Όπως θέλει μπορεί να το δει κανείς…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!