NEA

Τα πρώτα στοιχεία για τη νέα BMW 5 [vid]

H νέα «πεντάρα» θα κάνει ντεμπούτο αρχές Οκτωβρίου στο Παρίσι και στις αγορές θα λανσαριστεί τους πρώτους μήνες του 2017.

BMW-5-2017-REMOTE-3D-VIEWΟ αντίπαλος της νέας Mercedes E-Class είναι έτοιμος και η BMW βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να ξεκινήσει τα teaser. Πρόκειται για μία νέα υπηρεσία του Connected Drive, η οποία ονομάζεται Remote 3D View και επιτρέπει στον κάτοχο του αυτοκινήτου να το βλέπει σε πραγματικό χρόνο και σε τρισδιάστατη απεικόνιση στο smartphone του. Η νέα 5άρα θα διαθέτει κατά πάσα πιθανότητα σύνδεση της κεντρικής μονάδας ελέγχου του κιβωτίου και του κινητήρα με το σύστημα πλοήγησης, προκειμένου να αναγνωρίζεται η μορφολογία του δρόμου και να επιλέγεται εκ των προτέρων η κατάλληλη σχέση στο αυτόματο κιβώτιο, γεγονός που οδηγεί σε μια περαιτέρω μείωση της μέσης κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων.

BMW-5-2017-INTERIORΑισθητικά θα παραπέμπει στο στιλ της νέας Σειράς 7, ενώ θα βασίζεται σε ένα νέο πλαίσιο που θα συνδυάζει αλουμίνιο και μαγνήσιο με συνολική εξοικονόμηση έως 100 κιλά. Στην βάση της γκάμας θα υπάρχουν 4-κύλινδρα μοτέρ (θεωρείται απίθανο τα 3-κύλινδρα), ενώ ψηλότερα θα τοποθετούνται οι 6-κύλινδρες και 8-κύλινδρες εκδόσεις με ισχύ από 200 έως και 450 άλογα (αργότερα αναμένεται η M5). Οι diesel θα αποδίδουν από 150 έως τους 350 ίππους, ενώ θα υπάρχει και υβριδική έκδοση (με το σύστημα της X5) με δίλιτρο κινητήρα βενζίνης και συνδυαστική ισχύς στους 313 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!