ΑΓΩΝΕΣ

Κόβει την ανάσα το νέο Citroen C3 WRC!

To επόμενο αγωνιστικό της Citroen στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι θα βασίζεται στο νέο C3 και οι Γάλλοι θα παρουσιάσουν στο Παρίσι μία concept εκδοχή…

Base de donnée : Astuce ProductionsΤο πεντακάθαρο concept που θα κάνει ντεμπούτο σε μερικές μέρες στο Παρίσι δεν θα απέχει και πολύ εμφανισιακά από το αγωνιστικό που θα σκονίζεται στις ειδικές διαδρομές του επόμενου πρωταθλήματος στο WRC (όπου ελπίζουμε να γίνει πιο ανταγωνιστικό και με την συμμετοχή της Toyota). Το Citroen C3 WRC συμβαδίζει με τους νέους κανονισμούς που θέλουν πιο επιθετική αεροδυναμική (είναι μακρύτερο κατά 5,5 εκ. από το DS3 WRC και φτάνει τα 4,15 μέτρα, ζυγίζει και 25 κιλά στα συνολικά 1.200) και περισσότερη δύναμη από τον turbo τετρακύλινδρο 1.600άρη των 380 ίππων. Η Citroen θα επιστρέψει επίσημα στο WRC 2017 (πρώτο ράλι στο Μόντε Κάρλο τον Ιανουάριο) αποτελώντας τον πιο πετυχημένο κατασκευαστή -μετά την Lancia-, έχοντας στο παλμαρέ της 94 νίκες και 8 πρωταθλήματα κατασκευαστών.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!