ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέες Alfa Romeo Giulia Veloce

Alfa-Giulia-Veloce

Η ιταλική εταιρία ανασύρει ένα ακόμα «βαρύ» όνομα από την ιστορία της, για να προσδιορίσει δύο νέες εκδόσεις, βενζίνης και πετρελαίου, της Giulia.

Οι Giulia Veloce, όπως προδίδει η κατάληξη, αποτελούν τις πιο σπορτίφ εκδόσεις του μεσαίου sedan της εταιρίας. Η βενζινοκίνητη εκδοχή εφοδιάζεται με ένα δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο σύνολο, ισχύος 280 ίππων και ροπής 400 Nm. Η πετρελαιοκίνητη Veloce, με τη σειρά της, φέρει το πρώτο αμιγώς αλουμινένιο diesel σύνολο στην ιστορία της εταιρίας, χωρητικότητας 2.2 λίτρων, με 210 ίππους και 470 Nm ροπής. Αμφότερα συνοδεύονται από αυτόματα κιβώτια 8 σχέσεων και το Q4 σύστημα τετρακίνησης.

Σύμφωνα με την εταιρία, οι εκδόσεις Veloce θα είναι άμεσα διαθέσιμες να συμπληρώσουν τη γκάμα της Giulia, που ξεκινάει από πισωκίνητες εκδόσεις 150 ίππων και καταλήγει στην κορυφαία QV, των 2.9 λίτρων και 510 ίππων. Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έχει προγραμματιστεί για την προσεχή έκθεση του Παρισιού, που ανοίγει τις πόρτες του την ερχόμενη εβδομάδα.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!