NEA

Πρωτότυπο Seat Ateca X-Perience για νέες περιπέτειες

seat-ateca-x-perience-concept (1)

Οι οποίες θα ξεκινήσουν από το Παρίσι για μία έκδοση που θα περάσει στην παραγωγή με ελάχιστες διαφορές…

seat-ateca-x-perience-concept (8)Το νέο Seat Ateca είναι το πρώτο κόμπακτ SUV της μάρκας (η οποία ετοιμάζει και μικρότερο crossover) και από τον επόμενο μήνα θα λανσαριστεί επίσημα και στην ελληνική αγορά. Νωρίτερα, η ισπανική εταιρία θα παρουσιάσει στο Παρίσι μία πιο περιπετειώδη εκδοχή αμαξώματος που  διαθέτει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, ειδική ρύθμιση ανάρτησης, ελαστικά all-road, νέους προφυλακτήρες, ανθεκτικό χρώμα βαφής, ξεχωριστές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, κινητήρα 2.0 TDI 190hp, 7-τάχυτο κιβώτιο DSG με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, σύστημα 4Drive με συμπλέκτη Haldex και προηγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης XDS.

seat-ateca-x-perience-concept (11)Σε χρώμα matte olive green εμπνευσμένο από τη φύση και με εξαιρετικές επιδόσεις εκτός δρόμου, η συγκεκριμένη άσκηση απευθύνεται σε πελάτες που απολαμβάνουν ένα πιο περιπετειώδη τρόπο ζωής. Το  Ateca X-Perience είναι εξοπλισμένο με τα πιο ολοκληρωμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού καθώς και με το τελευταίας γενιάς Easy Connect infotainment system, SEAT Full Link, Media System Plus με οθόνη 8 ιντσών, Connectivity Box που επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση Smartphone και το αποκλειστικό SEAT ConnectApp.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!