NEA

Περισσότερο Audi Q5

AUDI-Q5-2017-TEASERS (1)

H γερμανική εταιρία έδωσε μερικές στην δημοσιότητα μερικές ακόμη teaser φωτογραφίες για το νέο Audi Q5 που θα ξεκινά από τα 1.400 κ.εκ.

AUDI-Q5-2017-TEASERS (3)Στην τελική ευθεία έχει μπει η αποκάλυψη του νέου Q5, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί διαδικτυακά την επόμενη εβδομάδα, αφού τέλη του μήνα ξεκινά το σαλόνι του Παρισιού. Η μερική αποκάλυψη μας δείχνει τους στενούς προβολείς με τα LED φώτα ημέρας σε συνδυασμό με τη μάσκα που έχει το περίγραμμα με τη 3D αίσθηση των πιο πρόσφατων μοντέλων της εταιρείας.

AUDI-Q5-2017-TEASERS (2)Επίσης, φαίνεται και το λογότυπο quattro, ενώ η φωτογραφία του πορτμπαγκάζ αποκαλύπτει ένα χώρο αποσκευών που δείχνει καλά εκμεταλλεύσιμος (τομέας στον οποίο υστερεί το σημερινό μοντέλο). Όπως έχουμε γράψει το νέο Q5 θα είναι αισθητά πιο αεροδυναμικό με συντελεστή οπισθέλκουσάς περίπου στο 0,30 (από 0,34). Αυτή η τιμή θα το αναδεικνύει ως το πιο αεροδυναμικό στην κατηγορία του, καθώς η Mercedes GLC έχει cd: 0,31, η BMW X3 στο 0,34, η Jaguar X-Pace στο 0,38 και το Volvo XC60 στο 0,35.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!