NEA

5 σπέσιαλ Ferrari για την 70η επέτειο της μάρκας

ferrari-70th-anniversary-liveries (5)

Η ιταλική φίρμα παρουσίασε στο σαλόνι του Παρισιού 5 ειδικές εκδόσεις για να τιμήσει τα 70 χρόνια λειτουργίας της…

ferrari-70th-anniversary-liveries (8)Δίπλα στην LaFerrari Aperta οι Ιταλοί παρουσίασαν την μα ειδική σε σκούρο μπλε έκδοση της F12berlinetta αποδίδοντας φόρο τιμής στο Stirling Moss και την 250 GT Berlinetta SWB που οδήγησε στη νίκη το 1961 στο Tourist Trophy. Η κόκκινη 488 GTB είναι αφιερωμένη στο Michael Schumacher και στο μονοθέσιο F2003-GA που κατέκτησε το πρωτάθλημα κατασκευαστών το 2003.

Στα μαύρα είναι ντυμένη η California T του Steve McQueen παραπέμποντας στην 250 GT Berlinetta Lusso του 1963. H φανταχτερή πράσινη 488 Spider θυμίζει τα χρώματα της αγωνιστικής ομάδας British Piper που κατέκτησε τον 9ώρο αγώνα του Kyalami το 1965 και 1966. Τέλος, η λευκή 488 Spider Tailor Made τιμά την θρυλική 375 MM του Pininfarina εν έτει 1953. Κάθε μία από τις συλλεκτικές Ferrari θα ταξιδέψουν σε 60 χώρες για να γιορτάσουν τις αγωνιστικές ρίζες της Ferrari. Απλά απολαύστε τες στο παρακάτω άλμπουμ…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!