NEA

Το νέο Nissan Micra θα έχει και έκδοση Nismo!

NISSAN-MICRA-NISMO-RENDERING (1)

Αυτή την φορά η Nissan επιστρέφει… ευρωπαϊκά στα supermini (το προηγούμενο Micra ήταν made in India) με το νέο Micra να αποκτά και μία top έκδοση με 215 άλογα!

Αναμφίβολα το νέο Nissan Micra ήταν ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στο σαλόνι του Παρισιού και οι πληροφορίες που φτάνουν από εκεί θέλουν του χρόνου να παρουσιάζεται και μία πρωτότυπο Nismo έκδοση. Η οποία θα μπορούσε άνετα να περάσει στην παραγωγή με τον τετρακύλινδρο 1.600άρη turbo του Juke Nismo RS, με τα 215 άλογα. Αν, όμως, επιλεχθεί η έτοιμη λύση από το νέο Clio RS (το νέο Clio θα παρουσιαστεί σε ένα περίπου χρόνο), τότε ίσως η εμφάνιση του Micra να καθυστερήσει για αργότερα.

Όπως και να ‘χει εδώ βλέπετε μία επιτυχημένη προσέγγιση της X-Tomi Design με το Micra να έχει μία ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση, τονίζοντας ακόμα πιο πολύ το χαρακτηριστικό εμπρός μέρος με τις ακόμα μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα. Σε συνδυασμό με αεραγωγούς για την ψύξη των φρένων, καθώς και φώτα LED στη θέση των προβολέων ομίχλης. Ενδιαφέρον, δε νομίζετε;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!