NEA

Με 3-κύλινδρο στα 1.500 κ.εκ. το νέο Volvo XC60!

Volvo-XC60-2014-1280-03

Μετά από 8 χρόνια κυκλοφορίας το δημοφιλές και πετυχημένο εμπορικά XC60 θα παραδώσει από του χρόνου την σκυτάλη στη νέα γενιά που θα βασίζεται στο μεταβλητό πλαίσιο SPA…

Τα τετρακύλινδρα σύνολα που προορίζονται για το νέο XC60 θα είναι τα γνωστά δίλιτρα turbo με απόδοση έως και 320 ίππους, ενώ θα υπάρχει και υβριδική έκδοση Twin Engine. Κινητήριοι τροχοί θα είναι οι εμπρός (θα υπάρχει και τετρακίνηση, ανάλογα με την έκδοση), ενώ διαθέσιμο θα είναι και το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων.

Πάντως, η είδηση στο νέο XC60 αφορά στον επερχόμενο 3-κύλινδρο 1.500άρη που θα αποδίδει από 105 έως και 180 ίππους (εννοείται πως στο XC60  θα δούμε την ισχυρότερη εκδοχή του) και που θα κινεί το επίσης αναμενόμενο XC40, σύμφωνα με το περιοδικό auto motor und sport. Έτσι, οι Σουηδοί θα έχουν ένα μεσαία SUV και μια έκδοση που θα αντιμετωπίσει π.χ. το νέο Audi Q5 που θα φορέσει τον τωρινό 1.4 TFSI ή τον επερχόμενο νέο 1.5 TFSI.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!