NEA

To Brabus VIP Sprinter κοστίζει 225.000 ευρώ!

brabus-1

Το σούπερ Sprinter πέρασε από τα εργαστήρια της Brabus, απέκτησε τον τίτλο «VIP Conference Lounge» και μαζί και μία τιμή που προκαλεί ίλιγγο!

brabus-vip-conference-lounge (2)Το ιδιαίτερο της κατασκευής γίνεται προφανές, καθώς η Brabus έχει δημιουργήσει ένα όχημα με άκρως ψαρωτικό προφίλ. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το εξαιρετικής ποιότητας δέρμα Αλκαντάρα, ενώ υπάρχουν όλα όσα θα ζητήσει ένας σύγχρονος επιχειρηματίας υψηλού επιπέδου, από οθόνες και σύνδεση με το διαδίκτυο, μέχρι τραπέζια για το meeting η ψυγείο και μικρή κουζίνα. Παντού μέσα στο αμάξωμα είναι τοποθετημένες θύρες USB για να μην ξεμείνει ποτέ κανένα τηλέφωνο από μπαταρία, ενώ ιδιαίτερα εξελιγμένο είναι το σύστημα εξαερισμού των επιβατών, το οποίο είναι ανεξάρτητο για το κάθε κάθισμα.

brabus-vip-conference-lounge (3)Από εκεί και πέρα, ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει ότι είδους κινητήρα και μετάδοση επιθυμεί, ενώ παράλληλα αν δεν του αρκούν όλα αυτά της “βασικής” έκδοσης, μπορεί να προσθέσει ότι επιθυμεί, με ανάλογη επιβάρυνση στο κόστος. Τώρα το τι έχει μέσα αυτό το Sprinter για να φθάσει σε τιμή πολύ υψηλότερη ακόμα και από μία Maybach S600, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!