NEAΑΓΩΝΕΣ

O Ken Block ετοιμάζει να μπλοκάρει για το Pikes Peak με 1.400 άλογα [vid]

Θυμάστε το Hoonicorn V2 με τα 1.400 άλογα από τον κινητήρα των 6,7 λίτρων, με τα δύο τούρμπο και τις αμέτρητες μηχανολογικές μετατροπές;

ken-block-ClimbkhanaΕ, με αυτό το τερατάκι ο Ken Block θα δοκιμάσει το ερχόμενο καλοκαίρι να ανέβει το περιβόητο Pikes Peak. Μάλιστα για το συγκεκριμένο εγχείρημα θα αλλάξει την ονομασία του όλο πρότζεκτ από Gymkhana σε Climbkhana! O Κen Block και το τρελό τετράτροχό του θα αναμετρηθεί με τα 19,99 χιλιόμετρα ασφάλτου και τα 14.000 πόδια ύψους της ανάβασης. Το ερώτημα που πλανάται στον αυτοκινητικό πλανήτη είναι αν θα βρεθεί λάστιχο που θα αντέξει σε ολόκληρη την διαδρομή το τρόπο οδήγησης του Ken Block. H Τoyo Tires πάντως λέει πως τα θα καταφέρει!

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

  1. Μη σκισει τιποτα ο ΜΠΛΟΚ , αφου δε το εχει θελει να τρεξει μια απο τις δυσκολοτερες αναβασεις , για να μη πω η δυσκολοτερη και με τοσο δυνατο αυτοκινητο , για καμια δεξιοτεχνια σε απολυτα ελεγχομενο περιβαλλον καλος ειναι , εκει εξω ειναι δυσκολα , εκει θελει οδηγους ΟΧΙ επιδειξιες .

  2. καλα,,,ας παει να γυρισει κανα βιντεο γιατι στο παικς-πικ θα τον περασουν τουλαχιστον 10 χεραδες με υποδεεστερα αυτοκινητα!τον ειδαμε και στο wrc,νυχτα εφυγε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!