ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πόσο κοστίζει το γιοτ της Aston Martin; [vid]

Τα «υγρά όνειρα» κοστίζουν κάτι παραπάνω και όταν ένα σκάφος φέρει την υπογραφή της Aston Martin υπολογίστε κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ!

Aston Martin AM37 (2)Το σκάφος AM37 κατασκευάζεται σε συνεργασία με την βρετανική φίρμα, την Quintessence Yachts και το τμήμα σχεδιασμού Mulder Design. Έχει μήκος 37 πόδια και η βασική έκδοση εφοδιάζεται με δύο diesel κινητήρες της Mercury, συνολικής απόδοσης 740 ίππων. Υπάρχει επίσης και η πιο ακριβή έκδοση, με την ονομασία ΑΜ37S, η οποία χρησιμοποιεί δύο αγωνιστικούς βενζινοκινητήρες και πάλι της Mercury με συνολική απόδοση 1.040 άλογα. Αυτή μάλιστα η έκδοση μπορεί να φθάσει έως και τους 50 κόμβους (κάπου 100 χλμ./ώρα), αριθμός ιδιαίτερα εντυπωσιακός για σκάφος και μάλιστα αυτού του τύπου.

Aston Martin AM37 (4)Το Aston Martin AM37 θα κατασκευαστεί σε πολύ μικρό αριθμό και είναι εφοδιασμένο με δύο καθίσματα, τα οποία προέρχονται από αυτοκίνητα της Aston Martin. Mπορεί να φιλοξενήσει έως και οκτώ άτομα στο πανέμορφο ξύλινο ντεκ του, ενώ υπάρχει και εσωτερικός κλιματιζόμενος χώρος με κρεβατοκάμαρα, μπάνιο, μικρή κουζίνα, μηχανή του καφέ, ψυγείο κ.λπ. Υπάρχει επίσης και μία ηλεκτροϋδραυλική οροφή η οποία ξεδιπλώνεται όταν το επιθυμήσουν οι ιδιοκτήτες τους για προστασία από τον ήλιο ή την βροχή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!