NEA

Πόσο κοστίζει μία Ducati 1299 Superleggera; [vid]

Αυτή η Ducati κοστίζει όσο περίπου μία βασική Porsche αφού η τιμή της ανέρχεται από 80.000 ευρώ. Μόνο για 500 τυχερούς που έχουν το μπάτζετ… και τα κονέ!

HyperFocal: 0Οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως πρόκειται για το πιο εξεζητημένο δίτροχο που έχουν κατασκευάσει με άδεια για τον δρόμο. Το Superleggera προέρχεται από το σούπερ ελαφριά καθώς ζυγίζει μόλις 165 κιλά (δίχως υγρά) χάρη σε εκτενή χρήση κάρμπον, ενώ η σχεδίαση και η κατασκευή του πλαισίου και των αναρτήσεων έγινε από το αγωνιστικό τμήμα της εταιρίας. Σε συνδυασμό με τον δικύλινδρο κινητήρα της Ducati που φτάνει τα 215 άλογα οι επιδόσεις είναι πραγματικά απίστευτες.

Υπάρχει το εξελιγμένο σύστημα Τraction Control (DTC EVO), το Slide Control, ενώ είναι η πρώτη μηχανή δρόμου της εταιρίας που εφοδιάζεται με τα Ducati Power Launch (DPL) σε συνδυασμό με το Engine Brake Control (EBC) που υπήρχε και σε προηγούμενες εκδόσεις. Για όσους όλα αυτά δεν είναι αρκετά, παρέχεται και ένα έξτρα αγωνιστικό κιτ πίστας, με εξατμίσεις τιτανίου, ειδικές ζάντες, αγωνιστική οθόνη για καταγραφή χρόνων, σταντς για τα paddocks κ.α. Εννοείται πως η λίστα είναι ακόμη μακρύτερη για ένα έργο τέχνης πάνω σε δύο τροχούς. Αλλιώς πως θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν τα από 80 χιλιάρικα;

SMS==> Pattakon, το μεταβλητό δεσμοδρομικό σύστημα βαλβίδων

HyperFocal: 0
HyperFocal: 0

HyperFocal: 0
HyperFocal: 0

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!