NEA

VW e-Golf με 50% αυξημένη αυτονομία [vid]

Όπως ήταν αναμενόμενο η γερμανική εταιρία παρουσίασε στο Λος Άντζελες την αναβαθμισμένη εκδοχή του ηλεκτροκίνητου e-Golf…

VW e-Golf new 2017 (2)Στο πλαίσιο της ανανέωσης του Golf συμπαρασύρθηκε και η ηλεκτροκίνητη εκδοχή του με την σημαντικότερη αλλαγή να αφορά στην αύξηση της αυτονομίας στα 200 χιλιόμετρα με μία φόρτιση. Η αυξημένη κατά 50% αυτονομία οφείλεται στη νέα και μεγαλύτερη μπαταρία λιθίου ιόντων που αυξήθηκε από τις 24,2 στις 35,8 kWh.

VW e-Golf new 2017 (1)Παράλληλα, ένας ισχυρότερος νέος φορτιστής των 7,2kW επιτρέπει μία πλήρη φόρτιση -σε οικιακό δίκτυο- σε λιγότερο από 6 ώρες, ενώ στην κορυφαία έκδοση SEL Premium υπάρχει -με έξτρα κόστος- ταχυφορτιστής που γεμίζει σε 1 ώρα το 80% της μπαταρίας. Το ανανεωμένο VW e-Golf θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά από τις αρχές 2017 σε παραπλήσιες τιμές με του τωρινού μοντέλου (εδώ η σχετική δοκιμή).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!