ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηλεκτρικές εκδόσεις σε όλες τις σειρές BMW από το 2020

BMW-I3-2016-26

Η γερμανική εταιρία έχει βάλει σκοπό να αναπτύξει την ηλεκτροκίνηση στη γκάμα των μοντέλων της, είτε μιλάμε για αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις, είτε για plug-in υβριδικές.

Δεν πάει πολύς καιρός που δημοσιεύαμε τις δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της BMW, Harald Kruger, ότι από το 2017 θέλει να πουλάει τουλάχιστον 100.000 ηλεκτρικά οχήματα ετησίως. Τώρα επανέρχεται με μία νέα δήλωση, ότι μέχρι το έτος 2020 όλες οι σειρές της Βαυαρικής εταιρίας θα προσφέρονται και σε εκδόσεις με κάποια μορφή ηλεκτροκίνησης. Ο ίδιος μάλιστα υποστηρίζει ότι τα πλεονεκτήματα των άμεσων επιταχύνσεων που προσφέρει ένας ηλεκτροκινητήρας ταυτίζονται με το δυναμικό χαρακτήρα της φίρμας.

Πέρα λοιπόν από τα ήδη υπάρχοντα i3 και i8, καθώς και τις 330e και 530e, θα πρέπει να αναμένουμε ηλεκτρικές/ υβριδικές εκδόσεις των σειρών 2, 4, 6, καθώς και των SUV της BMW. Αντίστοιχη iPerformance έκδοση θα υπάρχει και για την επόμενη Ζ5, που θα κάνει το ντεμπούτο της το 2018. Από την επόμενη χρονιά θα δούμε επίσης ένα πιο σπορτίφ i3 καθώς και μία plug-in έκδοση του Countryman, του πρώτου μοντέλου της Mini που χρησιμοποιεί υβριδική τεχνολογία.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!