NEA

Αυτό είναι το ολοκαίνουργο Kia Picanto!

2017-kia-picanto-1

Η κορεατική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα τα πρώτα σχέδια που δείχνουν ξεκάθαρα τη νέα γενιά Picanto που θα έχει ως βάση τα 1.000 κ.εκ.

2017-kia-picanto-3Με την μάσκα να παραπέμπει στο ανανεωμένο Rio, το νέο Picanto ξεχωρίζει από μία πιο σπορ διάθεση και ένα πολύ πιο ενδιαφέρον αισθητικά αμάξωμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το νέο Picanto θα είναι μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο από το μοντέλο που αντικαθιστά, με περισσότερους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές. Το ταμπλό επίσης είναι εντελώς καινούργιο με την κεντρική κονσόλα και την μεγάλη οθόνη αφής να θυμίζει το επίσης καινούργιο Rio του 2017.

2017-kia-picanto-2Το νέο Kia Picanto θα βασίζεται σε μία νέα πλατφόρμα, ενώ εκτός από την 3-κύλινδρη turbo εκδοχή στα 1.000 κ.εκ. θα υπάρχουν οι αναβαθμισμένες ατμοσφαιρικές στα ίδια (κυβικά) καθώς και η τετρακύλινδρη στα 1.200 κ.εκ. Περισσότερα θα έχουμε να πούμε στις επόμενες μέρες για το νέο Picanto που θα κάνει ξεκινήσει να πωλείται στις ευρωπαϊκές αγορές από την ερχόμενη άνοιξη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!