NEA

Νέες προσφορές και πρόγραμμα από την Volkswagen

Loyalty Campaign

Η Kosmocar- Volkswagen συνεχίζει το προνομιακό πρόγραμμα πιστότητας για αυτοκίνητα άνω των 4 ετών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους κατόχους να επισκευάσουν το αυτοκίνητό τους, με έκπτωση τόσο στην εργασία όσο και στα γνήσια ανταλλακτικά, σύμφωνα με τα εργοστασιακά πρότυπα και με εγγύηση 2 έτη.

Συγκεκριμένα, στους κατόχους Volkswagen, παρέχεται έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά για οποιαδήποτε επισκευή, εκτός των Πακέτων Economy. Ειδικότερα:

  • Αυτοκίνητα 4-6 ετών, έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά 10%.
  • Αυτοκίνητα 6-8 ετών, έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά 12%.
  • Αυτοκίνητα > 8 ετών, έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά 15%.

Για εργασίες φανοποιείας σε οχήματα 6 ετών και άνω, παρέχεται έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά 10%. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εγγραφεί στο newsletter κάνοντας κλικ ΕΔΩ και να ενημερώνεται άμεσα για τις τρέχουσες προσφορές και τα νέα προγράμματα service.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!