NEA

Νέες τιμές για το Seat Ibiza

H ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα για το Mii και το Ιbiza με όφελος που ανάλογα με την έκδοση φτάνει μέχρι και 2.000€.

Πιο συγκεκριμένα, για όλα τα Mii προσφέρεται έκπτωση 760€ επί των ανώτατων προτεινόμενων τιμών του τιμοκαταλόγου, με την νέα αρχική τιμή του μοντέλου να διαμορφώνεται πλέον μόλις στις €8.340 (Mii 3d 1.0 60hp Reference).

Αντίστοιχα για το ΙΒΙΖΑ, το όφελος διαμορφώνεται σε 2.000€ (εξαιρούνται οι εκδόσεις FR & Cupra), ενώ ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα των νέων τιμών μετά το όφελος της προσφοράς:

  • Ibiza 5d 1.0 75hp Reference: €10.790
  • Ibiza SC 1.0 TSI 95hp Style: €11.390
  • Ibiza 5d 1.4 TDI 75hp Reference: €13.090

Παράλληλα, συνεχίζει να ισχύει κανονικά η προσφορά της δωρεάν επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια (ή 80.000 χλμ). Εδώ θα βρείτε τον τιμοκατάλογο που ισχύει για περιορισμένο και συγκεκριμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων που βρίσκονται σε απόθεμα στην Ελλάδα.  Εδώ οι τιμές όλων των νέων μοντέλων.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!