NEA

Pirelli: Χρωματιστές εκδόσεις των ελαστικών P Zero και Winter Sottozero

Οι χρωματιστές εκδόσεις ελαστικών είναι διαθέσιμες για προ-παραγγελία άμεσα για τις σειρές P Zero και Winter Sottozero στην κατηγορία prestige, από τη διάσταση 19-ιντσών και πάνω, ενώ σταδιακά θα επεκταθούν και στην αγορά  premium αυτοκινήτων.

Το σύστημα Pirelli Connesso θα διατίθεται αρχικά από τη διάσταση 19-ιντσών και πάνω με τα P Zero και Winter Sottozero για αυτοκίνητα prestige. Η πρώτη χώρα που θα διατίθεται θα είναι η Αμερική από το καλοκαίρι του 2017, όπου η πλατφόρμα έχει εξελιχθεί σε συνδυασμό με κορυφαίες εταιρείες από το χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας. Μετά τις ΗΠΑ, το Pirelli Connesso θα διατίθεται σε βασικές αγορές της Ευρώπης και Άπω Ανατολής.

Η χρωματική παλέτα των ελαστικών. Οι χρωματιστές εκδόσεις ελαστικών Pirelli γεννήθηκαν για να ικανοποιήσουν την αυξανόμενη ζήτηση για εξατομίκευση από τους πελάτες οχημάτων prestige και premium. Πρόκειται για μία πολύ εξειδικευμένη τεχνολογία – πατέντα της Pirelli, που έρχεται να πλαισιώσει άλλες κατοχυρωμένες τεχνολογίες της μάρκας όπως η PNCS (ένα σύστημα καταστολής θορύβων), Run Flat, και Seal Inside (τεχνολογία που επιτρέπει στο ελαστικό να αυτοεπισκευάζεται σε περίπτωση διάτρησης από ξένο σώμα). Αυτή η πρωτοφανής ζήτηση για εξατομίκευση επιβεβαιώνεται από τη συνεχή παρακολούθηση των τάσεων των καταναλωτών και μέσα από έρευνες αγοράς  της Pirelli. Τα βασικά χρώματα για τις χρωματιστές εκδόσεις θα είναι κόκκινο, κίτρινο, λευκό και ασημί κάνοντας την πρώτη τους εμφάνιση όχι μόνο στο περίπτερο της Pirelli αλλά και σε μερικά από τα πιο πολυαναμενόμενα αυτοκίνητα της Έκθεσης της Γενεύης. Εκτός από τα βασικά χρώματα, διατίθενται και άλλες αποχρώσεις κατόπιν παραγγελίας.

Οι καινοτομίες που λανσάρει η Pirelli με τις χρωματιστές εκδόσεις των ελαστικών P Zero και Winter Sottozero είναι δυο: η ποικιλία των διαθέσιμων χρωμάτων, και η αντοχή των χρωμάτων στα πλευρικά τοιχώματα, χάρη σε μία επαναστατική και αποκλειστική τεχνολογία της Pirelli. Οι μηχανικοί της εταιρείας βασίστηκαν στην εμπειρία που έχουν αποκτήσει από τη Formula 1, όπου χρησιμοποιούνται χρωματιστά ελαστικά από το 2011, για τη βελτίωση ενός καινοτόμου συστήματος σήμανσης. Πιο συγκεκριμένα, έχει δημιουργηθεί ένα νέο υλικό που λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας για τη διατήρηση της λάμψης και την αποφυγή του θαμπώματος λόγω της πολυετούς χρήσης, χωρίς να επηρεάζονται οι επιδόσεις.

Οι πρώτες χρωματιστές εκδόσεις των ελαστικών P Zero έχουν ήδη κάνει το ντεμπούτο τους τους τελευταίους μήνες ως πρωτότυπα με μοντέλα Pagani, Lamborghini και McLaren, ενώ από το καλοκαίρι θα διατίθενται για Ferrari, Aston Martin, Porsche και Bentley. Σταδιακά θα επεκταθούν και σε premium μοντέλα παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!