SMSΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Μεξικού: Νικητής ο Kris Meeke με το Citroen C3 WRC!

Στο τρίτο αγώνα του πρωταθλήματος ο Kris Meeke (Citroen) κατάφερε να επικρατήσει του Sebastian Ogier (M-Sport), ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Thierry Neuville (Hyundai).

Μετά την Toyota έρχεται η Citroen να προστεθεί στις ομάδες που έχουν κερδίσει τα δύο πρώτα ράλι προμηνύοντας πως θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα με τις Hyundai και M-Sport (Ford) να καραδοκούν για τις επίσης πρώτες του νίκες. Στο πρώτο φετινό χωμάτινο ράλι ο Kris Meeke οδήγησε έξυπνα και δίχως να το ρισκάρει (κέρδισε μόλις τις 5 ειδικές από τις 19 συνολικά, όσες και ο Ogier).

Πάντως, προς το τέλος ο Βρετανός αγχώθηκε αρκετά αφού είχε μία έξοδο, αλλά τελικά στάθηκε τυχερός και τερμάτισε με διαφορά μόλις 13,8 δλ. από τον Ogier για να σημειώσει την 4η νίκη στην καριέρα του. Ο Neuville διατηρεί επαφή με την κορυφή και κέρδισε την τελευταία live TV Power Stage.

Καθοριστικό ρόλο στο ράλι του Μεξικού έπαιξε η επιλογή ανάμεσα στην σκληρή και στην μαλακή γόμα των Michelin, ενώ τα Toyota έκαναν κινήθηκαν χωρίς να ρισκάρουν για να τερματίσουν στην 6η και 7η θέση με τους Latvala και Hanninen. Παρακάτω η γενική κατάταξη στο Μεξικό, δείτε εδώ την βαθμολογία στο πρωτάθλημα, επόμενος αγώνας στην Γαλλία (6-9 Απριλίου).

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!