NEASMS

Η θέση της Renault για την αναφορά για τους ρύπους

Η Renault θεωρεί ότι το σχετικό δημοσίευμα των Libération και AFP δεν είναι αντικειμενικό, ενώ αναφέρει στοιχεία τα οποία υποστηρίζει ότι προέρχονται από την έρευνα της DGCCRG.

Η θέση της Renault, σχετικά με τα δημοσιεύματα των Libération και AFP που αποτέλεσαν τη βάση για το θέμα με τους ρύπους, παραμένει σταθερή όπως και στο παρελθόν και συνοψίζεται στη δήλωση του Thierry Bollore, Chief Competitive Officer της Renault που ακολουθεί: «Η Renault δεν έχει χρησιμοποιήσει παράνομο λογισμικό ή άλλους τρόπους για να παραποιήσει στοιχεία. Όλα τα οχήματα της Renault έχουν ομολογκαριστεί και είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία».

Το Groupe Renault δεν μπορεί να σχολιάσει την ακρίβεια και την αξιοπιστία των στοιχείων που αναφέρει το δημοσίευμα γιατί η έρευνα είναι απόρρητη και η ίδια η Renault δεν έχει πρόσβαση. H Renault θα αποδείξει ότι είναι σύννομη με τους κανονισμούς, ενώ σε καμία περίπτωση τα οχήματα της δεν είναι εφοδιασμένα με συσκευές που σκοπό έχουν την παραποίηση των στοιχείων που αφορούν τις εκπομπές ρύπων. 

Ταυτόχρονα ο κ. Bollore έδωσε και άλλες απαντήσεις σε συνέντευξή του στη Le Figaro την οποία μπορείτε να διαβάστε κάνοντας κλικ εδώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!