NEASMS

Μία ακόμη Lamborghini Huracan στα χρώματα των «καραμπινιέροι» της Polizia [vid]

Πριν από τρία χρόνια η Lamborghini είχε δωρίσει μία ακόμα Huracan στην αστυνομία της Ρώμης, ενώ νωρίτερα το 2008 είχε παραχωρήσει μία Gallardo. Η οποία είχε αντικαταστήσει δύο προηγούμενα αντίστοιχα μοντέλα που έκαναν την ίδια δουλειά…

Όπως γίνεται αντιληπτό η ιταλική φίρμα διατηρεί άριστη σχέση με την ιταλική αστυνομία που δεν χρησιμεύει μόνο για καταδιώξεις σε υψηλές ταχύτητες, αλλά και για τάχιστες μεταφορές σε επείγουσες καταστάσεις, π.χ. την μεταφορά ανθρώπινων οργάνων για μεταμόσχευση (για αυτό το λόγο το μπροστινό «πορτμπαγκάζ» λειτουργεί σαν ψυγειάκι, ενώ υπάρχει και απινιδωτής). Ντυμένη στην κλασική φορεσιά των χρωμάτων της εκεί αστυνομίας, η «υπηρεσιακή» Lambo αποδίδει 602 άλογα από τον V10 κινητήρα της, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει αντίστοιχος εξοπλισμός, όπως το σύστημα αναγνώρισης πινακίδων, ραντάρ κ.α.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!