NEA

Οι σημαντικότερες παρουσίες στο Auto Festival 2017

H AUDI ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ AUTO FESTIVAL 2017

Η Kosmocar – Audi θα δώσει το παρών στην έκθεση Auto Festival 2017, που θα πραγματοποιηθεί στην Δ.Ε.Θ. το διάστημα 6 – 9 Απριλίου 2017. Οι επισκέπτες της έκθεσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν στο περίπτερο της μάρκας Νο 2, συνολικής επιφάνειας 300m2 , τα εξής μοντέλαq

  • A1 Sportback 1.0 TFSI 95hp S tronic
  • A3 Sportback Sport 1.4 TFSI CoD 150hp S tronic
  • Q2 Sport 1.4 TFSI CoD 150hp (6 ταχύτητες)
  • Q3 Sport 2.0TDI 184hp S tronic quattro
  • A5 Coupé 2.0 TDI 190hp S tronic

Highlight τoυ περιπτέρου θα είναι το νέο Audi Q5 2.0 TDI 190hp Design quattro S tronic, το οποίο θα παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό της Βόρειας Ελλάδας, μόλις έναν μήνα μετά το ΕΗ Renault και η Dacia στην έκθεση AUTO FESTIVAL 2017

H RENAULT ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ AUTO FESTIVAL 2017

Στην έκθεση Auto Festival 2017, η Renault παρουσιάζει στο κοινό της Β. Ελλάδας τη νέα γκάμα επιβατικών, αλλά και επαγγελματικών της αυτοκινήτων, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να οδηγήσουν τα μοντέλα της στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή Test Drive.

Με την έλευση του νέου Renault MEGANE, η γκάμα της γαλλικής εταιρείας, πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη από ποτέ, θα παρουσιαστεί στο κοινό της Β. Ελλάδας στα πλαίσια της έκθεσης Auto Festival 2017 που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη (ΔΕΘ) την περίοδο 6-9 Απριλίου.

Διαθέτοντας την πιο νέα γκάμα στην Ευρώπη, η Renault, έχει αναπτύξει μια σειρά μοντέλων ικανών να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη. Στην έκθεση Auto Festival το κοινό θα μπορεί να ανακαλύψει το TWINGO, τα ανανεωμένα CLIO και CLIO SPORT TOURER, την γκάμα των crossovers με τα CAPTUR και KADJAR και βεβαίως το νέο MEGANE. Εξαιρετικής σημασίας είναι το γεγονός ότι το σύνολο της γκάμας θα είναι διαθέσιμο για Test Drive, έτσι ώστε οι επισκέπτες της έκθεσης να έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την ξεχωριστή οδηγική αίσθηση που προσφέρει η Renault. 

Παράλληλα με τις επιβατικές εκδόσεις, στο περίπτερο της Renault θα βρίσκεται και η γκάμα των επαγγελματικών Renault PRO+, με το νέο CLIO BUSINESS, αλλά και το δημοφιλές KANGOO, δύο μοντέλα που αποτελούν ιδανικές επιλογές για τον κάθε επαγγελματία.

Αντίστοιχα η Dacia συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία παρουσιάζει το εξαιρετικά επιτυχημένο Duster, το πιο προσιτό τετρακίνητο όχημα στην κατηγορία του, το οποίο εκπλήσσει τόσο με τις εκτός δρόμου δυνατότητές του, όσο και συνολικότερα με τον χαρακτήρα του που βασίζεται τόσο στην εξαιρετικά στιβαρή κατασκευή του, όσο και στις τεχνολογίες και τους κινητήρες που προέρχονται από τη Renault.    πίσημο λανσάρισμά του στην Ελληνική αγορά.

MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ: ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ AUTO FESTIVAL

Η καρδιά της αυτοκίνησης χτυπά από 6-9 Απριλίου, στα περίπτερα 13 και 15 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης στην Έκθεση Αυτοκινήτου Auto Festival 2017!

Η Mercedes-Benz θα δώσει για ακόμη μία χρονιά το «παρών» με την υποστήριξη των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Μ. Ιωαννίδης Α.Ε.Β.Ε., Γ. Κεσίδης Α.Ε., Β.Κ. Ιωαννίδης Α.Ε.Β.Ε., Ν.Βούρδας Α.Ε.Β.Ε. και Κ.Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε. ώστε να δώσει την ευκαιρία στο κοινό της βορείου Ελλάδας να απολαύσει μία μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων της μάρκας, στην οποία περιλαμβάνονται η νέα και ιδιαίτερα εντυπωσιακή Ε-Class Coupé που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στους Ελληνικούς δρόμους καθώς και η GLC Coupé 43 AMG! Τα δύο αυτά μεγάλα «αστέρια» της μάρκας πλαισιώνουν τέσσερα ακόμη μοντέλα που γράφουν τη δική τους ιστορία στην Ελληνική αγορά: οι ανανεωμένες A-Class και CLA, το αγαπημένο crossover GLA που προσελκύει όλα τα βλέμματα και η πολυτάλαντη λιμουζίνα C-Class!

Δυναμική παρουσία στο περίπτερο της εταιρείας μας θα έχει και η smart, με ένα smart fortwo 90 ίππων & ένα smart forfour Dark Matter edition!

H NISSAN ΜΕ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ AUTO FESTIVAL 2017 

Η Nissan θα βρίσκεται στην Έκθεση Auto Festival 2017 που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 9 Απριλίου στους χώρους της ΔΕΘ, με μια συναρπαστική γκάμα μοντέλων τόσο στο περίπτερό της, όσο και στον χώρο διεξαγωγής των test drives.

Στο επίκεντρο της προσοχής αναμένεται να βρεθεί το ολοκαίνουργιο MICRA που τώρα στην πέμπτη γενιά του, φέρνει την επανάσταση στην κατηγορία του ! Το νέο αυτό αυτοκίνητο αποτελεί μια τεράστια εξέλιξη σε σχέση με τον προκάτοχό του, σφραγίζοντας την θρυλική πορεία του μοντέλου από το 1983, όπου και ξεκίνησε να διατίθενται στην Ευρώπη.

Παράλληλα, το καταξιωμένο crossover QASHQAI που πρωτοστατεί στις πωλήσεις στην κατηγορία του θα είναι εκεί, όπως και το JUKE αλλά και το X-TRAIL που συμπληρώνουν ιδανικά την γκάμα της Nissan στα crossovers. To PULSAR με τους προηγμένους κινητήρες 1.2 λίτρων βενζίνης, 1.5 λίτρων diesel αλλά και 1.6 λίτρων turbo βενζίνης, απόδοσης 115, 110 και 190 ίππων αντίστοιχα, ένα hatchback της κατηγορίας C που συνδυάζει την τολμηρή σχεδίαση, τις τεχνολογικές καινοτομίες, αλλά και κορυφαίους εσωτερικούς χώρους για την κατηγορία του, αναμένεται να προσελκύσει και αυτό το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης, όπως και το νέο NAVARA, που έχει διακριθεί ως το Διεθνές Pick Up του 2016.

H ŠKODA ΣΤΟ AUTO FESTIVAL 2017

Η ŠKODA θα συμμετάσχει στην έκθεση αυτοκινήτου «ΑUTO FESTIVAL 2017», μία έκθεση που απευθύνεται ιδιαίτερα στο κοινό της Βορείου Ελλάδας και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δουν αλλά και να οδηγήσουν όλα τα τελευταία μοντέλα της αγοράς.

Η ŠKODA θα έχει δυναμική παρουσία, με περίπτερο συνολικής επιφάνειας 400m2 (περίπτερα Νο 9 & 10), παρουσιάζοντας την πλήρη γκάμα της. Κυρίαρχη θέση στο περίπτερο της μάρκας θα έχει το νέο ŠKODA Κodiaq, κάνοντας την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στην Ελληνική αγορά, λίγο πριν το επίσημο εμπορικό του λανσάρισμα.

Το πολύ-αναμενόμενο SUV της ŠKODA είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον, προσελκύοντας σημαντικό αριθμό επισκεπτών.

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν οι εκδόσεις Colour Concept των μοντέλων ŠKODA Fabia και Citigo, το Rapid σε έκδοση Spaceback αλλά και Limo, η μεγάλη οικογένεια της καταξιωμένης Octavia αλλά και το  κορυφαίο Superb.

Αναλυτικά, στο περίπτερο θα παρουσιαστούν τα παρακάτω μοντέλα, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να οδηγήσουν τα περισσότερα από αυτά:

  • KODIAQ AMBITION 1.4 TSI 125HP 4X2
  • KODIAQ STYLE 2.0 TDI 150HP 4X4
  • KODIAQ STYLE 2.0 TDI 190HP DSG 4X4
  • CITIGO AMBITION 1.0 60HP COLOUR CONCEPT
  • FABIA AMBITION 1.0 MPI 75HP
  • FABIA STYLE 1.2 TSI 90HP COLOUR CONCEPT
  • RAPID SPACEBACK AMBITION 1.2 TSI 90HP DSG
  • RAPID AMBITION 1.2 TSI 90HP
  • OCTAVIA AMBITION 1.0 TSI 116HP
  • OCTAVIA COMBI SCOUT 1.6 TDI 110HP 4×4
  • SUPERB STYLE 1.4 TSI ACT 150HP
  • YETI OUTDOOR AMBITION 1.2 TSI 110HP

H ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ VOLSKWAGEN ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ AUTOFESTIVAL 2017 ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Kosmocar – Volkswagen, θα συμμετάσχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου «AUTOFESTIVAL 2017» που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, το διάστημα 6 – 9 Απριλίου 2017. Η Volkswagen, στο περίπτερο Νο 13, συνολικής επιφάνειας 540 m2, θα φιλοξενήσει την ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων της, μέσα από 12 διαφορετικές εκδόσεις.

Ειδικότερα, οι επισκέπτες της έκθεσης, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα παρακάτω μοντέλα:

  • e-up!
  • Beetle Dune Coupe
  • up! TSI 90PS
  • Tiguan 2.0 TDI 150PS Exclusive
  • Polo BlueMotion 1.0 TSI 95PS
  • Touran 1.6 TDI 110PS DSG
  • Polo GTI 1.8 TSI 192PS
  • Νέο Passat Alltrack 2.0 TDI 190PS 4Motion DSG
  • Νέο Golf Highline 1.6 TDI 115PS
  • Νέο Multivan 2.0 TDI 150PS DSG7 “Generation Six”
  • Scirocco R-Line
  • Νέο Amarok 3.0 V6 TDI 224PS

Επιπλέον, η Kosmocar – Volkswagen θα διαθέτει αποκλειστικό χώρο Test Drive, στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να οδηγήσουν τα εξής μοντέλα:

  • eco up! (CNG)
  • Tiguan 1.4 TSI 150PS ACT
  • Nέο Golf0 TSI 110 HP
  • Νέο Amarok 3.0 V6 TDI 224PS

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 6 Απριλίου στις 19:00 και οι ώρες λειτουργίας για το κοινό θα είναι τις καθημερινές: 16:00 – 21:00, ενώ το Σαββατοκύριακο 10:00 – 21:00.

ΠΛΗΘΟΣ ΜΟΝΤΕΛΩΝ FIAT, FIAT PROFESSIONAL, ALFA ROMEO ΚΑΙ ABARTH ΣΤΟ AUTO FESTIVAL 2017

Το μεγάλο Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Βόρεια Ελλάδα, το Thessaloniki Auto Festival 2017, είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό του από τις 6 έως τις 9 Απριλίου στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Η FCA Greece θα βρίσκεται στη μεγάλη αυτή γιορτή της αυτοκίνησης με την υποστήριξη των εξουσιοδοτημένων διανομέων στη Βόρεια Ελλάδα ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ και ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ A.E. Συγκεκριμένα, το κοινό μπορεί να απολαύσει από κοντά μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων από όλες τις μάρκες που εκπροσωπούν οι δύο διανομείς, που θα βρίσκονται στο Περίπτερο 1 και 2.

Ιδιαίτερα δυναμική είναι η παρουσία της Fiat μέσα από την οικογένεια του Fiat 500, όπου ξεχωρίζει η σπορ έκδοση του 500, το 500S, πλαισιωμένη από το πάντα έτοιμο για δράση 500X και το ευέλικτο και λειτουργικό 500L. Σύσσωμη θα είναι και η πρακτική οικογένεια του Tipo με τις τρεις εκδόσεις, 5Θ, Sedan και SW. Από την έκθεση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το περιπετειώδες Panda Cross.

Την πρώτη της εμφάνιση στο κοινό της Β. Ελλάδας κάνει το νέο SUV της Alfa Romeo, η  εντυπωσιακή Stelvio, την οποία συνοδεύουν τα άλλα τρία μοντέλα της μάρκας, η σαγηνευτική Giulia, η κομψή και ισχυρή Giulietta, καθώς και η ιδιαίτερη πρόταση για την πόλη, η όμορφη MiTo.

Τη Fiat Professional εκπροσωπεί το pick up Fiat Fullback, ο νέος αξιόπιστος συνεργάτης του επαγγελματία. Τέλος, ξεχωριστή θέση στο Auto Festival έχει το Abarth 124 Spider, το νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία των σπορ roadster.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης στα περίπτερα της Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional και Abarth θα μπορούν να επωφεληθούν από τις προωθητικές ενέργειες, όσο και από ειδικές προσφορές σε συγκεκριμένα μοντέλα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!