NEA

Η Michelin λανσάρει τo νέο ελαστικό Cross Climate+

Η Michelin αποφάσισε να ξανασχεδιάσει το στυλ επικοινωνίας της, για να κάνει την μάρκα πιο προσιτή και πιο φιλική προς τους καταναλωτές.

Η σειρά από σενάρια από την πραγματική ζωή δείχνει τις τυπικές ανθρώπινες καταστάσεις που μπορούν να τύχουν στον καθένα μας, όταν τα αγαπημένα μας πρόσωπα μας χρειάζονται επειγόντως για να τα στηρίξουμε με την φυσική μας παρουσία στις έντονες συναισθηματικά στιγμές.

Ένας νέος πατέρας, μία μητέρα, μια φίλη διακόπτουν το πρόγραμμά τους για να οδηγήσουν προς τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για αυτούς. Οδηγούν για να είναι παρόντες στις στιγμές που τους χρειάζονται πραγματικά και, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, μπορούν να βασιστούν στα Michelin ελαστικά τους που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και τους κρατούν ασφαλείς.

Το καινούριο διαφημιστικό θα είναι στον «αέρα» Άνοιξη-Καλοκαίρι, μια περίοδο που σηματοδοτείται κι από το λανσάρισμα του καινούριου ελαστικού επιβατικών αυτοκινήτων MICHELIN Cross Climate+, την δεύτερη γενιά της επαναστατικής καινοτομίας της Michelin. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά εξίσου ενδιαφέροντα βίντεο από την Michelin.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!