NEA

Στα σκαριά νέο Volvo που θα βρίσκεται κάτω από το V40

Το νέο και μικρότερο μοντέλο της Volvo έχει προς το παρόν την κωδική ονομασία «20» και την δρομολόγησή του επιβεβαίωσε ο διευθυντής της μάρκας, ο Lex Kerssemakers.

Ένα νέο μικρό μοντέλο θα ενισχύσει την γκάμα της εταιρίας μέσα στα επόμενα χρόνια, όπως ανέφερε σε συνέντευξη που έδωσε στο αμερικάνικο Car and Driver ο Kerssemakers. Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα στοιχεία, αλλά για την σχεδίασή του υπάρχουν φήμες πως θα υιοθετηθούν στοιχεία από το πρωτότυπο 40.2 Concept (το αυτοκίνητο της φωτογραφίας).

Αν επικρατήσει η ονομασία V20, θα απευθύνεται σε όλες τις αγορές του κόσμου με κύριο στόχο βεβαίως την Ευρώπη. Θα παράγεται κατ’ αρχήν σε μία hatch εκδοχή -μάλλον με την ονομασία V20-, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί σε σεντάν (με στόχο την Κίνα), ενώ ενδιαφέρον θα είχε ένας ανταγωνιστής του Q2. Επίσης θα υπάρξουν υβριδικές αλλά και πλήρως ηλεκτρικές εκδόσεις, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως στα επόμενα δύο χρόνια η Volvo έχει προγραμματίσει το λανσάρισμα δύο σημαντικών της μοντέλων, του S60 και του V40.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!