NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

VW Golf R με το νέο Performance Pack [vid]

Το είδαμε αρχικά στη Γενεύη και τώρα η VW έρχεται να μας το ξαναθυμίσει με ένα νέο video που περιγράφει τις λεπτομέρειες του σχετικού πακέτου.

Δεν γνωρίζουμε αν ήταν η ώρα του να βγει αυτό το video ή αν απλά οι Γερμανοί αποφάσισαν να δώσουν μία απάντηση στη Honda, μετά το ρεκόρ γύρου που σημείωσε πρόσφατα το νέο Civic Type-R. Όπως και να έχει, το Golf R με το ενισχυμένο πακέτο Performance αποτελεί ο,τι πιο απόλυτο στη γκάμα του δημοφιλούς μικρομεσαίου.

Όπως θα δείτε και στο video, ιδιαίτερη μνεία γίνεται στην αεροδυναμική, καθώς διάφορα βοηθήματα βελτιώνουν τη ροή του αέρα. Επιπλέον, παρατηρούμε μεγαλύτερα φρένα 17 ιντσών, εξάτμιση με απολήξεις τιτανίου από την Akrapovic, χαμηλότερη, πιο σφιχτή ανάρτηση και -σαν κερασάκι- το κοντέρ να γράφει 267 χλμ./ώρα, σημάδι ότι από τη συγκεκριμένη έκδοση έχει αφαιρεθεί ο κόφτης.

Το Golf R με το Performance Pack θα είναι διαθέσιμο κάποια στιγμή αργότερα, μέσα στην χρονιά. Με 310 ίππους και 400 Nm ροπής, θα επιτυχγάνει το 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 4,6 δευτερόλεπτα. Το σύνολο βασίζεται πάνω στην τετρακίνηση 4 Μotion, που θα συνδυάζεται με ένα αναβαθμισμένο DSG, 7 σχέσεων. Για όσους, πάντως, επιθυμούν θα διατίθεται και με χειροκίνητο κιβώτιο.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!