NEASMS

Θα πουλήσει την Ducati η Volkswagen;

Με σκοπό να επουλώσει τις οικονομικές της πληγές ελέω dieselgate, η Ducati μπορεί να αποτελέσει το πρώτο σήμα που το VW Group θα αναγκαστεί να πουλήσει…

Παράλληλα με την πώληση της Ducati η VW θα μπορέσει να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης, ενώ μία τέτοια απόφαση θα ευθυγραμμιστεί με την οικονομία κλίμακας που υποχρέωσε τον όμιλο να αποχωρήσει τόσο από το WRC όσο και από το Le Mans (εννοείται και το πρωτάθλημα αντοχής WEC).

Στην περίπτωση της Ducati αναμφίβολα θα υπάρξουν πολλοί «μνηστήρες» με επικρατέστερες τις ανταγωνιστικές Honda, Kawasaki και Yamaha. Από την άλλη μία άλλη εκδοχή θέλει την VW να κρατά την Ducati και να προχωρά σε σταδιακό πρόγραμμα «συνταξιοδότησης» και περικοπής 30.000 θέσεων σε βάθος χρόνου, κάτι στο οποίο θα βοηθήσει εν μέρει και η απλούστερη κατασκευή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!