NEA

Διαρροή για το νέο Renault Megane RS

Μία πρώτη φωτογραφία δείχνει το πίσω μέρος της top έκδοσης του Megane που θα αποδίδει περίπου 300 άλογα και θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στην χρονιά…

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου Megane RS πιθανότατα θα γίνει το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης και όπως βλέπουμε το πίσω μέρος ακολουθεί την γνωστή συνταγή με την κεντρικά τοποθετημένη απόληξη και τον διαχύτη.

Όπως γνωρίζουμε από τις μέχρι τώρα πληροφορίες επικρατέστερο μοτέρ για το νέο Megane RS θα είναι ένας δίλιτρος turbo τετρακύλινδρος (αντί του νέου 1.800άρη της Alpine), η ισχύς θα μεταφέρεται στους μπροστινούς τροχούς μέσω μηχανικού ή αυτόματου EDC διπλόδισκου κιβωτίου, ενώ θα υπάρχει σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης.

Το 0-100 εκτιμάται πως θα βρίσκεται κάτω από τα 5,7 δευτερόλεπτα του Honda Civic Type R και πάνω από τα 5,2 του Audi S3, ενώ ένας από τους πολλούς στόχους είναι η επανάκτηση των σκήπτρων από το Honda Civic Type R στο Nürburgring ως το ταχύτερο προσθιοκίνητο παραγωγής.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!