NEA

To πρώτο teaser για την BMW 8

Στη ετήσια συνέλευση της εταιρίας στο Μόναχο ανακοινώθηκε και επισήμως πως η παραγωγή της νέας BMW 9 θα ξεκινήσει μέσα του 2018.

Την βάση για την μεγάλη BMW θα αποτελέσει η πλατφόρμα CLAR, η οποία χρησιμοποιείται ήδη στις Σειρές 5 & 7, ενώ πρόκειται για αυτή που θα βασιστεί και η επερχόμενη Rolls-Royce. Η BMW 8 σηματοδοτεί μια γενικότερη ανανέωση στην γκάμα των μοντέλων της εταιρίας, καθώς όπως δήλωσε ο CEO της ΒΜW, Harald Krueger, σκοπεύουν πλέον να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στα πολυτελή και πιο σπορ μοντέλα τα οποία έχουν και αυξημένα περιθώρια κέρδους.

H BMW 8 θα τοποθετείται πάνω από την «επτάρα», θα υπάρξει κατά πάσα πιθανότητα και μία έκδοση Μ8, όπως και μία top έκδοση με V12 κινητήρα. Στις 26 Μαΐου, στο φετινό Concorso d’Eleganza Villa d’Este στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, θα παρουσιαστεί ένα πρωτότυπο με την ονομασία «8 Series Coupe Concept», που θα μας δώσει μία πιο κοντινή εικόνα προς την παραγωγή.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στο 2018 θα παρουσιαστεί και το i8 Roadster, για το 2019 έχει προγραμματιστεί το ηλεκτρικό ΜΙΝI και για το 2020 η πλήρως ηλεκτρική Χ3.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!