NEA

Πρώτη γεύση από το Hyundai Kona

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες που δείχνουν  το νέο μικρό SUV δίχως καθόλου καμουφλάζ να δοκιμάζεται στους δρόμους…

Το Kona είναι ένα SUV κόμπακτ διαστάσεων και από όσο μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες η σχεδίαση του διαφέρει από εκείνη οποιουδήποτε Hyundai. Όπως φαινόταν μερικώς στην επίσημη teaser φωτογραφία, εδώ φαίνεται καθαρά το εμπρός μέρος με την μεγάλη μάσκα και τους στενόμακρους προβολείς που μας παραπέμπουν στο μοτίβο της Citroen.

Από το πλάι φαίνονται τα πλαστικά προστατευτικά του αμαξώματος που τονίζουν τον SUV χαρακτήρα του Kona, ενώ η απόσταση από το έδαφος φαίνεται να είναι ανάλογη εκείνη ενός crossover. Προς τα πίσω η οροφή φαίνεται να χαμηλώνει και να μοιράζεται κοινές γραμμές με το Tucson.

Από πλευράς μηχανικών μερών θα υπάρχουν τα νέα turbo σύνολα στα 1.000 και 1.400 κ.εκ., ενώ αργότερα θα προστεθεί και ο νέος 1.600άρης ντίζελ. Η επίσημη παρουσίαση του νέου Kona έχει προγραμματισθεί για τον Ιούνιο, ενώ στο κοινό θα κάνει ντεμπούτο μαζί με το Kia Stonic τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη. Στόχος των Hyundai-KIA είναι μέχρι το 2021 να γίνει ο μεγαλύτερος Ασιάτης κατασκευαστής στην Ευρώπη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!