ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Πορτογαλίας: Νικητής ο Ogier, συνεχίζει μπροστάρης στο πρωτάθλημα [vid]

O τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής επέστρεψε στις νίκες στον αγαπημένο του αγώνα, το ράλι της Πορτογαλίας…

Ο Sebastien Ogier με το Ford Fiesta κατάφερε να πάρει μια σχετικά εύκολη νίκη, καθώς οδήγησε αποτελεσματικά και χωρίς λάθη και τις τρεις ημέρες. Ενώ παράλληλα με τη νίκη αυτή παίρνει κεφάλι στην κατάταξη των οδηγών στο WRC.

Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Thierry Neuville με το Hyundai i20 με διαφορά 15,6 δευτερολέπτων. Μια διαφορά που είχε δημιουργηθεί από το Σάββατο, και που σήμερα ο Neuville λόγω και των μικρών ειδικών διαδρομών, προτίμησε να μην ρισκάρει και χάσει πολύτιμους βαθμούς όπως στους πρώτους αγώνες της χρονιάς.

Την επιτυχία της Hyundai ολοκλήρωσε ο Οtt Tanak ο οποίος ανέβηκε για άλλη μια φορά φέτος στο πόντιουμ, κερδίζοντας την τρίτη θέση. Την τελευταία TV Power Stage η οποία δίνει τους έξτρα πέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα την κέρδισε ο Ott Tanak ο οποίος θα μπορούσε να ήταν ψηλότερα αν μία ατυχία δεν τον είχε ρίξει πίσω.

Παρακάτω η γενική κατάταξη στην Πορτογαλία, δείτε εδώ την βαθμολογία στο πρωτάθλημα, επόμενος αγώνας στην Ιταλία (8-11 Ιουνίου).

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!