ΔΙΑΦΟΡΑ

Δείτε μια ανεξέλεγκτη νταλίκα με σπασμένα φρένα [vid]

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί μία νταλίκα με «εξουδετερωμένα» φρένα να παρασύρεται από την κατηφόρα χωρίς ο οδηγός να μπορεί να κάνει τίποτα για να την σταματήσει…

Το περιστατικό καταγράφηκε σε ένα μεγάλο αυτοκινητόδρομο στο Μεξικό, όπου επί αρκετά χιλιόμετρα υπάρχει μία κατηφόρα διαρκείας η οποία δοκιμάζει την αντοχή των φρένων κυρίως των φορτηγών. Περίπου στο 4ο λεπτό του βίντεο σε μία ειδική “παγίδα” που υπάρχει για αυτό τον σκοπό στο πλάι του δρόμου, ο οδηγός της νταλίκας ρίχνει το φορτηγό του, και μετά από αρκετά μέτρα τελικά σταματά.

Όπως βλέπουμε από το βίντεο, τελικά ο ίδιος δεν έχει πάθει τίποτα, και καταφέρνει να βγει από τον τράκτορα μόνος του. Εκείνο που κάνει εντύπωση βέβαια είναι το μάλλον μεγάλο φορτίο που κουβαλούσε, καθώς όπως βλέπουμε πρόκειται για τεράστιους κυλίνδρους χαρτιού, με ότι αυτό συνεπάγεται για το βάρος που έσερνε η νταλίκα. Ευτυχώς στην ξέφρενη πορεία της νταλίκας βρέθηκε ένα περιπολικό το οποίο άδειασε την κίνηση από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα στον δρόμο έτσι ώστε να μην υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιου σοβαρού δυστυχήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button