NEA

Δίχως τρίθυρες και Cupra εκδόσεις το νέο SEAT Ibiza

Την ανακοίνωση την έκανε στην Βαρκελώνη ο Antonio Valdivieso, υπεύθυνος Επικοινωνίας της εταιρίας, ο οποίος είπε πως η ισχυρότερη έκδοση που θα έχει το νέο Ibiza θα είναι αυτή με τον 1.5 TSI των 150 ίππων.

Οι λόγοι έχουν να κάνουν με την μειωμένη ζήτηση για αμαξώματα με λιγότερες πόρτες, ενώ από την άλλη το ενδιαφέρον για ισχυρές εκδόσεις όπως η Cupra μειώνεται επίσης συνεχώς και το κοινό στρέφεται σε μοντέλα με μικρότερη ιπποδύναμη.

Έτσι, αντί για μία υψηλών επιδόσεων έκδοση του Ibiza, η SEAT θα λανσάρει μία νέα έκδοση 1.0 TGI που θα καταναλώνει και φυσικό αέριο CNG και που θα προορίζεται σε χώρες με ανεπτυγμένο δίκτυο φυσικού αερίου, όπως η Ιταλία, η Ολλανδία η Γερμανία, κ.λπ. (στην Ελλάδα ακόμη το δίκτυο CNG είναι πολύ μικρό π.χ. στην Αττική υπάρχουν μόλις 4 σημεία παρά τις δηλώσεις προ δεκαετίας για πολλαπλάσια!).

Αξιοσημείωτο είναι πως η SΕΑΤ επιβεβαίωσε ότι ο πλήρως ηλεκτρονικός πίνακας οργάνων της VW θα βρει την θέση του στην γκάμα του Ibiza από την άνοιξη της επόμενης χρονιάς, ενώ πριν από αυτό θα έχει τοποθετηθεί στα Ateca και Leon πριν τα τέλη του 2017 ως έξτρα εξοπλισμός.

Οδηγούμε το νέο SEAT Ibiza στην Βαρκελώνη [first drive]

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!