NEA

Νέο Opel Insignia από 21.950€ – Από 25.750€ η βασική ντίζελ έκδοση

Αν εξαιρέσει κανείς την τιμή της βασικής έκδοσης βενζίνης οι τιμές του νέου Opel Insignia θεωρούνται αρκετά πικάντικες…

Φλερτάροντας με το ποσό που θα μπορούσε κανείς να καταβάλει για να αγοράσει ένα μεσαίο SUV, το νέο Insignia θα είναι διαθέσιμο στην εγχώρια αγορά στην έκδοση 1.5 Turbo (140hp) από 21.950€, ενώ η βασική έκδοση ντίζελ 1.6 CDTI (110hp) ξεκινά από 25.750€. Από εκεί κει πέρα οι τιμές πώλησης για το νέο Insignia κυμαίνονται πάνω από τις 30.000€ με εξαίρεση την έκδοση εξοπλισμού Edition με τον κινητήρα 1.5 (165hp), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εν μέρει οι «premium» τιμές πώλησης αντισταθμίζονται από τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις εκδόσεις και τις τιμές πώλησης, εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τον σχετικό τιμοκατάλογο, εδώ τον εξοπλισμό.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!