NEA

Ανανέωση για το Nissan X-Trail

Μετά το Qashqai η ιαπωνική εταιρία προχώρησε σε ένα φρεσκάρισμα του μεγαλύτερου της SUV περιλαμβάνοντας και μία τεχνολογική αναβάθμιση. Στην χώρα μας με τα πρωτοβρόχια…

Τα νέα στοιχεία στο facelift μοντέλο εντοπίζονται στην επανασχεδιασμένη μάσκα, τους προφυλακτήρες και τα φωτιστικά σώματα με μπροστά ενσωματώνουν φώτα ημέρας. Νέα σχεδίασης είναι και οι ζάντες 17 ή 18 ιντσών, υπάρχουν νέες επιλογές χρωμάτων, ενώ στο εσωτερικό το τιμόνι μας παραπέμπει στο νέο Micra με τις λοιπές αλλαγές να εντοπίζονται στις λεπτομέρειες.

Μία σημαντικά αναβάθμιση είναι πως στην κορυφαία έκδοση θα περιλαμβάνεται το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης ProPilot που υπό προϋποθέσεις (όπως να κρατά το τιμόνι ο οδηγός) θα επιτρέπει την κίνηση στον «αυτόματο». Πλουσιότερος θα είναι και ο υπόλοιπος εξοπλισμός με νέα συστήματα υποβοήθησης (όπως αυτό της αυτόνομης πέδησης). Η γκάμα των κινητήρων παραμένει ως έχει με τον ντίζελ κινητήρα του 1,6 λίτρου στα 130 άλογα.

Nissan X-Trail 1.6D 4X4 [test drive]

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!