NEA

O θρυλικός Bruce Lee πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση της BMW [vid]

Με την χρήση ειδικών εφέ ο θρύλος των πολεμικών τεχνών προβάλλει την τεχνολογία της υδρόψυκτης εισαγωγής της BMW M4 GTS…

Για το σύστημα που προμηθεύει η Bosch και τον ψεκασμό νερού για να μειωθεί η θερμοκρασία της τουρμπίνας του τρίλιτρου κινητήρα των 494 ίππων έχουμε μιλήσει ξανά στο παρελθόν.

Τώρα, στο παραπανω βίντεο η BMW αποφάσισε να επαναφέρει τον Bruce Lee ο οποίος εξηγεί τις ιδιότητες του νερού, το πως είναι να κυλά ή να χτυπά σε μία επιφάνεια, ή να παίρνει την μορφή του δοχείου μέσα στο οποίο βρίσκεται. Η φωνή του μεγάλου σταρ ακούγεται ως background σε μερικά πανέμορφα γυρίσματα με την BMW μέσα σε νερό, σε αργή ή γρήγορη κίνηση, με το υγρό στοιχείο να κυριαρχεί.

Όλα αυτά για το σύστημα της BMW Μ4 GTS, με την γερμανική εταιρία να σχεδιάζει να περάσει την καινοτομία της Bosch και σε πιο προσιτά μοντέλα κυρίως για την ασιατική και συγκεκριμένα για την ασιατική αγορά. Για αυτό κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να θεωρηθεί η επιλογή του Bruce Lee!

Νερό αντί βενζίνης: Η καινοτομία της Bosch μειώνει την κατανάλωση καυσίμου έως και 13%

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!