ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Porsche 911 Turbo S Exclusive Series

Mε 27 επιπλέον ίππους η συγκεκριμένη, ειδική, έκδοση αποτελεί την ισχυρότερη 911 turbo που κατασκεύασε ποτέ η Γερμανική εταιρία.

H 911 Turbo S Exclusive Series όπως είναι το πλήρες όνομά της, φέρει μία σειρά μηχανικών και αισθητικών βελτιώσεων που την κάνουν μοναδική. Αρχής γενομένης από το Golden Yellow χρωματισμό, ο οποίος «σπάει» από δύο ρίγες ανθρακονημάτων που διατρέχουν το αμάξωμα. Ανθρακονήματα έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί και στα πλευρικά skirts, ενώ άξιοι προσοχής είναι και οι τροχοί των 20 ιντσών, οι οποίοι φέρουν ένα κεντρικό μπουλόνι, στα πρότυπα των αγωνιστικών. Πίσω έχει τοποθετηθεί η αεροτομή από το Turbo Aerokit, ένας αεροδυναμικός διαχύτης από ανθρακόνημα και μαύρες απολήξεις της εξάτμισης.

Αναφορικά με τον κινητήρα, χάρη στις φροντίδες των μηχανικών της Porsche αποδίδει πλέον 607 ίππους και 750 Nm ροπής. Τα νούμερα αυτά είναι ικανά να επιταχύνουν το όχημα από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,9 δλ. και να εξασφαλίσουν τελική ταχύτητα 330 χλμ./ώρα. Όσο για τις ανάγκες της πέδησης, έχουν προστεθεί κεραμικά δισκόφρενα. Από τη συγκεκριμένη έκδοση θα κατασκευαστούν 500 αντίτυπα, με αφορμή την αλλαγή του ονόματος από “Porsche Exclusive” σε “Porsche Exclusive Manufactur”.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!