NEASMSΔΙΑΦΟΡΑ

O Richard Hammond έκανε ρημάδια ένα Rimac [vid]

Το ατυχές περιστατικό έγινε χθές στην Ελβετία, όπου γίνονταν τα γυρίσματα της εκπομπής με το ηλεκτροκίνητο Rimac Concept One με τους 1000 και πλέον ίππους…

Αν θυμάστε ο Richard Hammond έγινε γνωστός από την εκπομπή Top Gear και πλέον ως παρουσιαστής της Grand Tour ενεπλάκη για άλλη μία φορά σε ένα μεγάλο ατύχημα (το 2006 είχε ένα πολύ σοβαρό που παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή). Όπως θα δείτε στα βίντεο σε κάποιο σημείο ο Βρετανός δεν καταφέρνει να φρενάρει, βγαίνει εκτός στροφής και αφού το πρωτότυπο Rimac ανατρέπεται παίρνει φωτιά.

Ο Hammond μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο στην Ελβετία και ευτυχώς ο 47χρονος παρουσιαστής έχει ένα τραυματισμό στο γόνατο πέρα από μία διάσειση και ένα φυσιολογικό σοκ. Ο Clarkson πάντως συγκλονισμένος, έγραψε στο twitter, ότι ήταν το πιο μεγάλο και πιο τρομακτικό ατύχημα που έχει δει, αλλά ευτυχώς ο Richard φαίνεται να είναι γενικά σε καλή κατάσταση. Τώρα, οι άνθρωποι της εκπομπής αλλά και της κροατικής Rimac ερευνούν τι πήγε στραβά και καταστράφηκε το ηλεκτροκίνητο μοντέλο τους που κόστιζε 2 εκατομμύρια ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!