NEA

H νέα A-Class θα έχει ημιαυτόνομη οδήγηση και PHEV έκδοση

Του χρόνου θα παρουσιαστεί η νέα γενιά A-Class η οποία θα διατηρήσει το καλούπι της τρέχουσας και ήδη έχει «συλληφθεί» να δοκιμάζεται στους γερμανικούς δρόμους με βαρύ καμουφλάζ…

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για το τεχνολογικό προφίλ της νέας A-Class η οποία θα διαθέτει ένα σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης που θα είναι το πιο προηγμένο στην κατηγορία των premium hatchback. Μάλιστα το σύστημα αυτό θα έχει ως βάση εκείνο που υπάρχει στην ανανεωμένη S-Class, ενώ σχεδιαστική η νέα A-Class θα υιοθετήσει το στιλ του concept που είχε παρουσιαστεί στην Σαγκάη.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τους νέας γενιάς κινητήρες βενζίνης στα 1,2 και 1,4 λίτρα, καθώς και ντίζελ μεγαλύτερης χωρητικότητας (για να δούμε αν θα συνεχιστεί η συνεργασία με την Renault σε ότι αφορά τους ντίζελ των 1,5 και 1,6 λίτρων). Από εκεί και πέρα θα υπάρξει μία νέα plug-in υβριδική έκδοση (PHEV) με μηδενικούς ρύπους για περίπου 50 χλμ., ενώ στον αντίποδα η νέα AMG A45 θα αποδίδει περίπου 400 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!