NEASMS

Το Volvo XC20 κόντρα στο Audi Q2

Η Volvo ετοιμάζει και ένα νέο μικρότερο SUV που θα τοποθετείται κάτω από το XC40 και θα κυκλοφορήσει περίπου δύο χρόνια αργότερα…

Το φθινόπωρο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα το νέο XC40 με τους νέας γενιάς 3-κύλινδρους turbo κινητήρες, ενώ τα πλάνα των Σουηδών δεν σταματούν εκεί μιας και ετοιμάζονται να δώσουν πράσινο φως και σε ένα μικρότερο SUV. Κάτι λογικό αφού η Volvo ήδη έχει ανακοινώσει πως θα λανσάρει ένα νέο βασικό μοντέλο εγκαινιάζοντας την σειρά 20 και πάνω σε αυτό θα βασιστεί το XC20.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να έχουμε και ένα XC20. Η πλατφόρμα CMA έχει κατασκευαστεί και για τόσο μικρά αυτοκίνητα» είχε δηλώσει στο βρετανικό Autocar ο υπεύθυνος του τμήματος R&D, ο Henrik Green, μιλώντας για την πλατφόρμα που θα βασιστούν τα νέα V40 και XC40. Όπως φαίνεται το Audi Q2 θα έχει σε κανά δύο χρόνια να αντιμετωπίσει ένα νέο αντίπαλο με αναμενόμενα πιο ενδιαφέρουσα σχεδίαση από την προβλεπόμενη προσέγγιση που κάνουν σχεδιαστικά οι Γερμανοί τα τελευταία χρόνια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!