NEASMS

Υβριδικές οι επόμενες BMW M3 & M4;

Ο product manager της εταιρίας στην Αυστραλία, τον Alexander Kotouc, ο οποίος σε συνέντευξή του δήλωσε ότι ο “εξηλεκτρισμός” ενός μοντέλου της σειράς “Μ” δεν μοιάζει πλέον τόσο παράλογος.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά μάλλον πρόκειται να συμβεί και πολύ πιο σύντομα απ’ ότι νομίζαμε. Και για να καθησυχάσει όσους ήδη άρχισαν να κάνουν δεύτερες σκέψεις, έσπευσε να υποστηρίξει ότι ακόμα και έτσι θα παραμείνει πιστό στο πνεύμα της σειράς “Μ” και θα είναι ένα απόλυτο μηχάνημα οδήγησης.

Η συνέντευξη αυτή έρχεται μετά από τις φήμες που ακούστηκαν πριν λίγες ημέρες ότι η νέα γενιά της Μ3 θα έχει ένα μικρό ηλεκτρικό μοτέρ το οποίο θα προσθέτει περί τους 30 ίππους στην συνολική απόδοση του κινητήρα. Το έξτρα βάρος που συνεπάγεται αυτό θα αντισταθμίζεται κάπως από την μείωση που θα έχει επέλθει λόγω της ελαφρύτερης πλατφόρμας CLAR. Ομως και πάλι, λόγω του ότι η M3 είναι από μόνη της βαρύτερη από την υπόλοιπη σειρά, το σίγουρο είναι ότι το υβριδικό της “κομμάτι” θα προσθέσει ένα έξτρα βάρος στο αυτοκίνητο.

Μένει να δούμε αν όλα αυτά ευσταθούν (που μάλλον ευσταθούν) και κατά πόσο είμαστε κοντά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο (που μάλλον είμαστε πολύ πιο κοντά απ’ ότι νομίζουμε). Πάντως η BMW ετοιμάζει τη νέα σειρά 3 για το τέλος του 2018 (όπου θα υπάρχει εξ αρχής κάποιας μορφής EV έκδοση) με την M3 -υβριδική ή όχι- να ετοιμάζεται για μέσα στο 2019.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!