ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

MINI JCW Workout 2017

Την παρουσίαση της πλήρους γκάμας των John Cooper Works, μέσα από μία προσεγμένη διοργάνωση, έχει δρομολογήσει η MINI, για αυτό το τριήμερο.

Το MINI JCW Workout 2017 λαμβάνει χώρα στον παλαιό, δυτικό αερολιμένα και αποτελεί μία πρώτης τάξεως εμπειρία για να ανακαλύψει το κοινό τα κορυφαία μοντέλα της γερμανικής εταιρίας. Η εκδήλωση απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ΜΙΝΙ και φίλους της εταιρίας, οι οποίοι μπορούν να την παρακολουθήσουν κατόπιν πρόσκλησης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στο microsite που έχει δημιουργηθεί ειδικά για αυτό το σκοπό, εδώ.

Ενημερωτικά, υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα μοντέλα της γκάμας. Από το MINI JCW και το ΜΙΝΙ JCW Cabrio, μέχρι τα JCW Countryman και JCW Clubman. Σε συνεργασία με τους έμπειρους οδηγούς της εταιρίας, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να τα οδηγήσουν σε ελεγχόμενο περιβάλλον και να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε δοκιμασίες όπως αυτή του slalom και του J-Turn.

 

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!