NEA

H Skoda έχει κατασκευάσει πάνω από 4 εκατομμύρια Fabia!

Από το 1999 έως σήμερα έχουν παραχθεί πάνω από 4 εκ. Fabia, το οποίο αποτελεί το δεύτερο πιο επιτυχημένο μοντέλο της Skoda (μετά το Octavia).

Το μοντέλο που συμπλήρωσε το ρεκόρ των 4 εκατομμυρίων ήταν ένα Fabia Combi σε Moon White χρώμα και με το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού Monte Carlo. Η 1η γενιά του Fabia που έμεινε στην παραγωγή μέχρι το 2007 έφτασε τις 1.790.000 μονάδες, ενώ η 2η με περίοδο κατασκευής 2007-2014 έφτασε τις 1.710.000 μονάδες.

Οι τελευταίες πωλήσεις δείχνουν επίσης μία ανοδική τάση της τάξης του 4,5% για τον Μάιο του 2017 σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Ένα facelift έχει προγραμματισθεί μέσα στην χρονιά (με αρχές της επόμενης), ενώ η ολοκαίνουργια που θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQΒ Α0 του γκρουπ (στην οποία βασίζονται τα νέα Seat Ibiza και VW Polo) αναμένεται σε περίπου δύο χρόνια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!