NEASMS

To DS7 Crossback E-Tense είναι plug-in υβριδικό και αποδίδει 300 άλογα!

Η PHEV εκδοχή του DS7 Crossback θα παρουσιαστεί το 2019 και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα μπορεί να διανύσει περίπου 60 χιλιόμετρα εκπέμποντας μηδενικούς ρύπους…

Η Citroen αποκάλυψε πως στα μελλοντικά της πλάνα περιλαμβάνεται η παρουσίαση ενός νέου μοντέλου DS κάθε χρονιά, και κάθε ένα από αυτά θα διαθέτει τουλάχιστον μία plug-in υβριδική (PHEV) ή ηλεκτρική (EV) έκδοση. Η DS εκτιμά πως τα ηλεκτροϋβριδικά της μοντέλα θα αναλογούν στο 1/3 των συνολικών της πωλήσεων έως το 2025.

Ανάμεσα σε αυτά θα περιλαμβάνεται το DSV Crossback που θα έχει ως βασικό κινητήριο σύστημα ένα μοτέρ βενζίνης THP στα 1.600 κ.εκ. με απόδοση 200 ίππων που θα συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 107 ίππων (έναν σε κάθε άξονα). Θα τροφοδοτούνται με ηλεκτρική ενέργεια από μία μπαταρία των 13kWh, ενώ ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων θα μεταφέρει την ροπή στους μπροστινούς τροχούς (πίσω θα γίνεται «καλωδιακά».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!