NEA

Πρώτη γεύση από την Jaguar E-Pace

Η βρετανική εταιρία θα λανσάρει από το νέο έτος ένα νέο μικρότερο SUV που θα τοποθετείται κάτω από την μεγαλύτερη F-Pace…

Στις 13 Ιουλίου έχει προγραμματισθεί η επίσημη διαδικτυακή πρεμιέρα της νέας E-Pace με την Jaguar να δίνει στην δημοσιότητα την πρώτη εικόνα που δείχνει το πίσω αριστερό φανάρι. Κατά την προσφιλή μέθοδο των κατασκευαστών θα ακολουθήσει μία σειρά από teaser στοιχεία μέχρι η νέα E-Pace να κάνει την πρώτη της εμφάνιση και στο κοινό της έκθεσης της Φρανκφούρτης (τον Σεπτέμβριο).

Η νέα E-Pace θα βρεθεί από τις αρχές του 2018 αντιμέτωπη με άλλα SUV όπως είναι η BMW X1, το Audi Q3 και το Volvo XC40 και θα βασίζεται σε μία μικρότερη εκδοχή της πλατφόρμας των Land Rover Discovery Sport και Range Rover Evoque.

Οι βασικές εκδόσεις θα είναι δίλιτρες ντίζελ και βενζίνης της σειράς Ingenium με ισχύ από 165 άλογα, ενώ θα υπάρχουν προσθιοκίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις, καθώς και με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Δεν αποκλείεται και μια υβριδική MHEV έκδοση στο πρότυπο του mild hybrid συστήματος των μεγαλύτερων Land Rover.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!